spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICÎnțelepciunea unui părinte. Mama lui Ponta îl sfătuieşte pe acesta să stea...

Înțelepciunea unui părinte. Mama lui Ponta îl sfătuieşte pe acesta să stea pe picioarele sale şi să nu se certe cu Băsescu!

DISTRIBUIȚI

Mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, a declarat, luni seară, la Cotroceni, după depunerea jurământului de către noul Cabinet, că s-a bucurat pentru noul premier şi că îl sfătuieşte fiul ei pe acesta să stea pe picioarele sale, precizând că nu trebuie neapărat să se certe cu şeful statului.
„Stai bine pe picioarele tale!”, a spus aceasta, întrebată de mass-media ce sfat îi dă fiului său după învestirea în funcţia de premier al României.
Ea a spus că îi urează să aibă putere să ducă la îndeplinire tot ceea ce a promis.
Despre ceea ce ar trebui să facă Victor Ponta pentru popor, aceasta a spus: „E atât de mult de spus, credeţi că se poate în două cuvinte. Multe sunt de făcut pentru România şi niciodată nu se termină această sarcină”.
Mama lui Victor Ponta a spus că nu a avut emoţii la votul din Parlament pentru aprobarea noului Guvern, dar a recunoscut că a avut emoţii la ceremonia de la Cotroceni.

„Au fost emoţii de altă natură”, a spus ea.
Întrebată dacă premierul se va înţelege cu preşedintele Traian Băsescu, Cornelia Naum a spus: „De ce nu, fiecare are misiunea lui, nu trebuie neapărat să se certe. Băniesc că amândoi doresc acelaşi bine al României de care mă întrebaţi mai devreme”.
Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost prezentă, luni seară, alături de soţia acestuia, Daciana Sârbu, la depunerea jurământului de învestitură de către Cabinetul condus de preşedintele PSD.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA