spot_img
AcasăActualitatePoliticÎntărâtă-i drace! A intrat dihonia între ei! Cristian Preda îl atacă...

Întărâtă-i drace! A intrat dihonia între ei! Cristian Preda îl atacă violent pe Boc: A fost și este penibil!

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PDL îl critică într-o postare pe blog pe şeful său de partid pentru redescoperirea tripletei BVB.
„După ce Emil Boc a câștigat mandatul de președinte al PDL divorțând de celebra tripletă BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), acum tot Emil Boc spune că aceștia sunt <<adevărații pedeliști>>. Ceva e în neregulă. Ori anul trecut Emil Boc s-a sprijinit (cu bună știință?) pe <<pedeliști neadevărați>>, ori în clipa de față fostul premier schimbă macazul, pentru ca tripleta să nu fie tentată să îl urmeze pe S.Frunzăverde. De fapt, ambele variante sunt un dezastru. De ce? Pentru că ele leagă destinul unui partid politic de trei nume, indiferent că sunt privite ca referințe de urmat sau, dimpotrivă, ca adversari buni de pus la zid. Ceilalți sunt membri de categoria a doua. A fost penibil, e și acum penibil. Acest tip de politică nu mai poate continua”, scrie Cristian Preda, pe blog.

 

Varianta cu Prigoană pentru Primărie este un dezastru!
”Cum să susțin pe cineva care a cerut excluderea mea din partid? Cum să susțin pe cineva care azi este cu PDL, mâine cu altcineva? Cum să susțin pe cineva care are opinii inacceptabile în Uniunea Europeană, precum pedeapsa cu moartea?”, a comentat Preda. ”Este un dezastru, este o jignire pentru bucureșteni”, a adăugat el.
Preda a criticat politica ezitantă, lipsită de credibilitate. ”Nu mă regăsesc deloc”, a completat el, spunând că se gândește pe viitor ce anume va face. Totuși, europarlamentarul a subliniat că nu are de gând să părăsească partidul. Cât privește schimnbarea conducerii PDL București, Preda a menționat că rămâne de văzut ce va ieși în alegeri. ”Am ales soluția cea mai proastă. Susținem pe cineva care își schimbă poziția de la o zi la alta. Cine confundă politica cu mondenul plătește”, a avertizat el.
Cristian Preda a comentat că deciziile au fost luate totuși cu bună știință, cunoscându-se că soluția Prigoană este una ”fragilă”.
Președintele PDL București Elena Udrea a anunțat sâmbătă că formațiunea sa merge în alegerile locale cu candidați proprii, Silviu Prigoană fiind desemnat candidatul pentru Primăria Generală. Decizia a fost luată la nivelul conducerii PDL București, în unanimitate, așa cum a precizat Udrea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA