spot_img
AcasăNews AlertÎNTÂLNIRE ZONALĂ – PNL Maramureș și-a prezentat echipa cu care pornește în...

ÎNTÂLNIRE ZONALĂ – PNL Maramureș și-a prezentat echipa cu care pornește în lupta pentru alegerile parlamentare

DISTRIBUIȚI

ÎNTÂLNIRE ZONALĂ  Reprezentanții Partidului Național Liberal Maramureș împreună cu profesioniștii care candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie au avut prima întâlnire zonală. Aceștia s-au întâlnit cu membrii liberali din zona orașului Seini, ședința având loc la Casa de Cultură din Săbișa. Printre participanții la întâlnire s-a numărat și doctorul Viorica Cherecheș, viitor deputat de Maramureș al Partidului Național Liberal.

O parte a echipei cu care Partidul Național Liberal pornește în lupta pentru alegerile parlamentare a fost ieri, 28 octombrie, prezentă în mijlocul cetățenilor din zona orașului Seini.

Doctorul Viorica Cherecheș, locul I la Camera Deputaților

Prezentă la întâlnirea zonală, doctorul Viorica Cherecheș, viitor deputat de Maramureș, i-a asigurat pe cei prezenți că problemele lor vor găsi o rezolvare odată ce vor fi duse în Parlamentul României. Doctorul Viorica Cherecheș este de 36 de ani de profesie medic și conduce de 16 ani Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Întâlnirea a fost una emoționantă pentru viitorul deputat de Maramureș cu atât mai mult cu cât Viorica Cherecheș a copilărit în localitatea Viile Apei.

ÎNTÂLNIRE ZONALĂ

„Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de frumos. În sală îmi regăsesc foști colegi de școală și mă bucură acest lucru. Nu am făcut politică până acum dar am considerat că aveți nevoie de cineva care să asculte problemele dumneavoastră și să găsească soluții pentru ele. Sloganul nostru va fi dedicați oamenilor, și așa va fi. Ușa cabinetului meu parlamentar va fi mereu deschisă, precum și cea a biroului meu de la spital. De astăzi, orice problemă aveți o putem rezolva împreună”, a spus doctorul Viorica Cherecheș, viitor deputat de Maramureș.

Echipa cu care Partidul Național Liberal Maramureș candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie este o putere care adună oameni din diverse medii socio-profesionale, oameni care stăpânesc domeniile în care activează. Astfel, de la personalități care „vindecă sufletul oamenilor” la oameni pe care îi recomandă expertiza profesională, fiecare este decis să se dedice oamenilor și să ducă mai departe problemele și nevoile lor în Parlamentul României.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA