AcasăAdministrațieÎNTÂLNIRE REGIONALĂ PNL LA BORȘA - Care sunt proiectele importante finalizate sau...

ÎNTÂLNIRE REGIONALĂ PNL LA BORȘA – Care sunt proiectele importante finalizate sau în curs de implementare în Maramureș:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Întâlnirea regională a PNL din zona Borșa, o parte din Valea Izei și Valea Vișeului a reunit la Borșa peste 100 de aleși locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale, liberali implicați în comunitățile lor, oameni care contribuie zi de zi la dezvoltarea Maramureșului.

Au fost prezenți și Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș; deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe; Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei; Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș; Gabriel Ștețco, administratorul public al județului Maramureș; Ioan Muntean, secretarul general al PNL Maramureş. Discuțiile cu primarii și aleșii locali din zonă s-au axat pe proiectele la care se lucrează, dar și pe planurile de viitor.

„Am analizat stadiul proiectelor derulate prin Consiliul Județean, care au un efect benefic asupra locuitorilor și turiștilor din Țara Maramureșului, despre nevoile pe care le are fiecare localitate în parte și despre obiectivele următoare.

Investițiile majore demarate în județ în ultimii ani au vizat și dezvoltarea Țării Maramureșului, pentru a asigura o viață cât mai bună maramureșenilor. Sunt proiecte importante, care au fost finalizate sau sunt în curs de implementare”, a declarat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

Proiectele finalizate sau în curs de implementare sunt:

1.DEZVOLTAREA REȚELELOR DE GAZ DIN MARAMUREȘ PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII „ANGHEL SALIGNY”, care prevede înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, având o valoare totală de 175 de milioane de lei.

2.REALIZAREA STAȚIEI ELECTRICE 110/20kV pentru mărirea capacității de distribuție a energiei electrice din zona Valea Vișeului și Valea Izei, valoarea totală a proiectului fiind de 28,29 de milioane de lei.

3.REABILITAREA DJ188 BOGDAN VODĂ – VIȘEUL DE JOS și a altor 7 tronsoane de drum județean prin proiectul MaraNord, finanțare aprobată prin POR, cu o valoare totală de 125 de milioane de euro.

 

4.PODUL PESTE TISA, cel mai mare șantier din Maramureș, un obiectiv de investiții în valoare de 200 milioane de lei, care urmează să fie finalizat anul acesta.

5.CENTURA OCOLITOARE a municipiului Sighetu Marmației, care a fost avizată de cei de la CNAIR și urmează să fie în februarie scoasă la licitație.

6.Două din cele 7 PARCURI INDUSTRIALE de specializare inteligentă vor fi construite în Bogdan Vodă și Giulești, realizarea acestora fiind deja aprobată.

„Acesta este doar începutul, pentru că trebuie să continuăm aceste proiecte importante, să le finalizăm și să aducem noi investiții în Țara Maramureșului.

Le mulțumesc tuturor membrilor PNL din această zonă bogată în istorie și tradiții, alături de care am realizat multe proiecte pentru comunitățile locale și îi asigur de tot sprijinul meu pentru inițiativele care vizează asigurarea unei vieți mai bune pentru maramureșeni.

Doresc să îi mulțumesc și colegului meu Gabriel Ștețco, care ne-a fost gazdă și a organizat acest eveniment în orașul său natal, Borșa. Împreună dezvoltăm Maramureșul!”, a mai declarat Ionel Bogdan.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA