spot_img
AcasăAdministrațieÎNTÂLNIRE DE LUCRU | Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan și reprezentantul Băncii...

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU | Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan și reprezentantul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, Wassila Dridi, au discutat despre obiectivele de investiții ce urmează a fi demarate în județ

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sediul Consiliului Județean Maramureș a găzduit o importantă întâlnire de lucru, zilele trecute, între reprezentanții administrației județene și cei ai Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a primit vizita managerului de împrumuturi și dezvoltare socială în cadrul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, doamna Wassila Dridi.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiectele dezvoltate în județ în ultimii trei ani, dar mai ales despre obiectivele de investiții care există în plan și despre finanțarea acestora.

Pentru a asigura finanțarea necesară implementării proiectelor cu un impact major în dezvoltarea județului Maramureș, am avut astăzi o întâlnire de lucru cu doamna Wassila Dridi, manager împrumuturi și dezvoltare socială în cadrul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Am discutat cu doamna Wassila Dridi despre portofoliul de proiecte pe care l-am dezvoltat în acești trei ani de când am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, precum și despre impactul pozitiv pe care aceste proiecte îl vor avea în comunitatea maramureșeană. Ulterior, am mers în teren pentru a vedea câteva dintre obiectivele de investiții pe care le avem în plan.

Investițiile în domeniul infrastructurii, educației, sănătății, conservării patrimoniului cultural, dar și pentru dezvoltarea comunităților marginalizate sunt câteva dintre proiectele pe care le-am prezentat doamnei Wassila Dridi și care sunt eligibile pentru a primi sprijin financiar din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. Am încredere că vom primi sprijinul de care avem nevoie din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar astfel vom asigura cofinanțarea și cheltuielile neeligibile pentru proiectele noastre de dezvoltare a Maramureșului”, a declarat Bogdan.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA