AcasăEvenimentÎNTÂLNIRE DE LUCRU – Conducerea Femeilor Liberale s-a bucurat de susținerea deputatului...

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU – Conducerea Femeilor Liberale s-a bucurat de susținerea deputatului Dr. Viorica Cherecheș, în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

ÎNTÂLNIRE DE LUCRU  Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din România, deputat Florica Cherecheş împreună cu secretarul general, Daniela Nicolescu au avut o întâlnire de suflet, dar în acelaşi timp o întâlnire de lucru cu Organizaţia Femeilor Liberale din Maramureş.

Doamnele Liberale s-au bucurat de susţinerea mea, a prim-vicepreşedintelui PNL Maramureş Gavril Ropan şi a secretarului general al PNL Maramureş, Mihai Felician Cerneştean. 

A fost o şedinţă constructivă, un dialog deschis, o analiză riguroasă a activităţii Organizaţiei Femeilor Liberale din Maramureş care prin acţiunile lor vor deveni o forţă pentru Partidul Naţional Liberal.

Discuţiile pozitive, dar în acelaşi timp şi critice din cadrul întâlnirii s-au centrat pe problemele organizatorice şi măsurile care se impun pentru ca Organizaţia Femeilor Liberale din Maramureş să devină mai puternică şi să fie baza Partidului Naţional Liberal Maramureş”, a declarant Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA