spot_img
AcasăActualitate112INSTIGARE LA ULTRAJ - Un maramureșean și-a convins prietenii să taie cauciucurile...

INSTIGARE LA ULTRAJ – Un maramureșean și-a convins prietenii să taie cauciucurile de la mașina unui polițist

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sighetu Marmației pentru comiterea infracțiunii de instigare la ultraj.

În data de 8 decembrie, un agent de poliție din cadrul Poliției Municipale Sighetu Marmației și-a găsit cauciucurile de la roțile autoturismului proprietate personală înțepate de persoane necunoscute.

Cercetările efectuate au relevat faptul că un bărbat și-a convins doi tovarăși să taie cauciucurile autoturismului polițistului, ca să se răzbune pentru că anterior a fost sancționat contravențional de acesta. Astfel că ceea ce părea la început a fi o infracțiune de distrugere s-a dovedit a fi ultraj, iar cercetările se realizează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de azi instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia. Ceilalți doi bărbați sunt cercetați în libertate pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA