AcasăEvenimentINSTALATOR BAIA MARE - Un portughez îndrăgostit de România își oferă serviciile...

INSTALATOR BAIA MARE – Un portughez îndrăgostit de România își oferă serviciile profesionale băimărenilor, în domeniul instalațiilor sanitare și termice

spot_img

DISTRIBUIȚI

INSTALATOR BAIA MARE   Toată lumea știe că românii pleacă în căutarea unui trai mai bun în străinătate. Este o realitate, însă mai sunt și străini care, deși aveau un nivel al calității vieții mult mai ridicat în țara lor, au venit în România. Este și cazul portughezului Osvaldo Vicente care, după prima întâlnire cu țara noastră, a decis că e un loc unde ar putea să continue să își clădească viitorul alături de familia lui.

Nu a fost chiar o întâmplare că Osvaldo a ajuns în România. Soția lui, Monica, este româncă, din Baia Mare și, deși și-a petrecut jumătate din viață în Portugalia, într-un frumos orășel de la malul oceanului, Faro, nu a putut uita de țara natală. Dorul ei de casă i-a adus pe cei doi în urmă cu un an în România, în concediu. Atunci s-a și născut ideea să se stabilească aici, în pofida faptului că în Portugalia aveau deja o viață împlinită. Osvaldo recunoaște că nu i-a fost atât de greu să se acomodeze aici, cum s-ar crede.

S-a îndrăgostit de România, de frumusețea vieții de la poalele Munților Maramureșului, chiar dacă s-a născut și și-a petrecut mare parte din viață la malul oceanului. Cei doi au venit cu inima deschisă în țară, convinși că oamenii care nu se tem de muncă pot să reușească oriunde. Au doi copii care s-au acomodat și ei la viața din România, chiar dacă schimbarea a fost una mare. Osvaldo are 46 de ani și este instalator profesionist de meserie. Avea firma lui în Portugalia și, deși toți prietenii le spuneau că le va fi greu, a ales să își deschidă propria firmă și în România.

„Sunt instalator de aproape 30 de ani, am calificări și specializări în acest sens și sunt pasionat de tot ce ține de domeniul meu de activitate. Sunt la zi cu toate noutățile din domeniu. Sunt ușor perfecționist, ceea ce în meseria mea este un criteriu important, cred eu. Cred cu tărie că oamenii care se pricep la meseria lor și nu se tem să muncească pot să reușească oriunde. Inițial am venit aici în concediu cu soția mea și copiii, în vizită la părinții ei. Noi duceam o viață mai mult decât decentă în Portugalia, însă de dragul ei am acceptat să venim în România. Nu este cel mai ușor pas, însă nu e nici atât de greu cum ar putea unii să creadă. Învăț pe zi ce trece limba română, iar soția mea mă ajută deocamdată în dialogul cu clienții, pentru a ne asigura că nu există erori de comunicare”, mărturisește portughezul.

S-au lovit la început, când au pornit pe la instituțiile statului să rezolve documentațiile necesare pentru deschiderea firmei de instalații și montaj, de celebra birocrație românească. Nu s-au lăsat și după ce au tradus, întocmit, depus și plimbat cu acte peste tot, au reușit. De curând au contractat primele lucrări și sunt deja apreciați pentru calitatea, seriozitatea și promptitudinea de care dau dovadă.

„Vin dintr-un mediu în care se pune foarte mare accent pe calitate și pe seriozitate. La noi, nu prea există să te bagi într-un domeniu pe care nu îl cunoști, să prestezi lucrări fără să ai cunoștințe sau pricepere. Am văzut că aici lucrurile stau puțin diferit și, fără să îmi doresc să jignesc pe cineva, la primele lucrări unde am fost solicitat a fost defapt nevoie să corectez eu ce a făcut un meșter înaintea mea. Eu am învățat mulți ani și am făcut mai multe specializări ca să îmi permit să garantez oamenilor că le voi executa o lucrare de calitate”, spune Osvaldo Vicente.

Dacă aveți nevoie de un meseriaș bun, apelați cu încredere la Osvaldo Vicente

”Osvaldo Fix” (în traducere: Osvaldo repară) este porecla pe care și-a câștigat-o portughezul în scurt timp după venirea sa în Baia Mare. Cei care l-au chemat să le instaleze aparate de aer condiționat, să le repare diverse probleme apărute la instalațiile sanitare și altele, sunt plăcut surprinși de calitatea lucrărilor efectuate. Firma sa oferă asistență și montaj în mai multe domenii: instalații sanitare, instalații termice, panouri solare, aer condiționat și alte tipuri de lucrări. Dacă aveți nevoie de un meseriaș bun, vă recomandăm să apelați cu încredere la Osvaldo Vicente, pe care îl găsiți la următoarele numere de telefon:

 

Telefon: 0749 883 826

 

Whatsapp: 0749 883 826

 

E-mail: osvaldovicente04@gmail.com

 

În galeria foto de mai jos, vă invităm să vizionați o parte din lucrările efectuate de Osvaldo Vicente.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA