Acasă Actualitate INSPECȚIE ÎN MARAMUREȘ - Ministrul Apelor și Pădurilor verifică lucrările hidrotehnice din...

INSPECȚIE ÎN MARAMUREȘ – Ministrul Apelor și Pădurilor verifică lucrările hidrotehnice din județ

DISTRIBUIȚI

INSPECȚIE ÎN MARAMUREȘ Ministrul Ioan Deneş va inspecta vineri lucrările hidrotehnice din judeţul Maramureş. Acesta se va afla vineri, 5 aprilie, într-o vizită de lucru în judeţul Maramureş, alături de directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a anuntat Ministerul Apelor si Padurilor.

Mai exact, Denes participa astazi, începând cu ora 10.00, la acţiunea de plantare de puieţi care va avea loc la Şomcuţa Mare, jud. Maramureş. De la ora 12.30 ministrul Ioan Deneş va participa la Şedinţa Consiliului Judeţean Baia Mare, la finalul căreia va avea loc şi o conferinţă de presă.

Deplasarea va continua cu inspectarea, începând cu ora 15.30, a zonei Petrova. De la 16.30 delegaţia va inspecta stadiul lucrărilor din cadrul proiectului „Amenajare râu Vişeu”. Reamintim că, în 2018, Guvernul, prin Ministerul Apelor şi Pădurilor, a dispus realizarea, în regim de urgenţă, a lucrărilor de apărare împotriva inundaţiilor a locuitorilor din această zonă, a gospodăriilor şi a obiectivelor turistice. Începând cu ora 18.00 ministrul Ioan Deneş va inspecta lucrările la obiectivul de investiţii „Amenajare Vale Botiza”, se mai arata in comunicatul transmis de minister.

 

Sursă info: Curierul National

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA