AcasăNews AlertÎNȘELĂTORIE: Falși muncitori de la deratizare au furat bani din casa unei...

ÎNȘELĂTORIE: Falși muncitori de la deratizare au furat bani din casa unei băimărence

spot_img

DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi care şi-au atribuit calităţi false au reuşit să sustragă din locuinţa unei băimărence 1.400 de lei. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi prinderea lor.

Ieri, 01 februarie, o băimăreanca în vârstă de 91 de ani, a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de înşelăciune.

Ea a declarat că, doi bărbaţi s-au prezentat la uşa ei şi s-au oferit să-i deratizeze locuinţa. Proprietara i-a primit în casă şi, în timp ce unul o ţinea de vorbă pe hol, celălalt ,,deratiza” în una dintre camere. Victimei i s-a spus să nu intre în cameră întrucât substanţa cu care s-a acţionat este toxică. La scurt timp de la plecarea celor doi, bătrâna a constatat că i-au fost furaţi 1.400 de lei.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să fie cu băgare de seamă în momentul în care persoane necunoscute le bat la uşă oferindu-le diverse servicii.

Deratizările se fac unitar, în întreg imobilul, şi se anunţă din timp, prin afişe sau verbal, de conducerea asociaţiei din care faceţi parte.

Solicitaţi tuturor persoanelor care vă oferă diferite servicii la domiciliu actul de identitate şi/sau dovada că sunt autorizaţi să efectueze astfel de servicii.

Dacă sunteţi singuri acasă, nu permiteţi accesul acestor persoane în locuinţă şi cereţi-le să revină la o altă oră când este şi altcineva acasă.

În situaţia în care aţi fost înşelaţi, anunţaţi de îndată poliţia şi încercaţi să oferiţi cât mai multe semnalmente.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA