AcasăActualitate112ÎNȘELĂCIUNE ÎN BAIA MARE - L-au păcălit că-l duc la muncă în...

ÎNȘELĂCIUNE ÎN BAIA MARE – L-au păcălit că-l duc la muncă în SUA și l-au lăsat fără 1.600 de dolari

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎNȘELĂCIUNE ÎN BAIA MARE   A rămas şi fără bani şi fără loc de muncă. Este vorba de un băimărean păgubit cu aproape 1600 de dolari şi care n-a mai ajuns la muncă în SUA, aşa cum i s-a promis. Dându-şi seama că a fost înşelat, acesta s-a prezentat ieri la sediul poliţiei municipiului Baia Mare pentru a depune plângere.

Primele verificări efectuate de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au relevat că bărbatul a transmis banii,  la finalul lunii iunie, unei persoane domiciliate în SUA, care a pretins că are nevoie de suma menţionată pentru pregătirea actelor de călătorie respectiv angajare.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Tentaţia unui loc de muncă în străinătate şi posibilitatea unor câştiguri mari îi determină pe unii să apeleze la diferite firme şi chiar să transmită diferite sume de bani. Din păcate, sunt multe oferte de genul acesta care se dovedesc a fi false, iar cei care doresc să plece îşi dau seama de acest lucru doar după ce transmit sume de bani aşa zişilor angajatori. Informaţi-vă înainte de a transmite sume de bani! Nu vă puneţi încrederea în persoane necunoscute!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA