Acasăoameni noiÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE - Începe ultima etapă de înscriere a copiilor care...

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE – Începe ultima etapă de înscriere a copiilor care vor merge din toamnă la şcoală

DISTRIBUIȚI

ÎNSCRIERI CLASA PREGĂTITOARE  Ultima etapă de înscriere în învăţământul primar, cea de-a doua din acest an, începe joi. Părinţii copiilor care nu au fost înscrişi sau care nu au participat la prima etapă de înscriere în învăţământul primar pot completa un formular de înscriere de joi şi până pe 18 aprilie, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile.

În promoţia clasa pregătitoare 2018 pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv.

La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi în clasa pregătitoare 2018, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a acestei etape.

Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 – 23 martie.

Conform Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), 99,3% dintre cererile depuse în prima etapă pentru înscrierea în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018-2019 au fost admise.

MEN afirma la finalul primei etape de înscriere că 1.003 cereri (0,7%) au fost respinse, deoarece nu conţineau opţiunea revenirii la şcoala de circumscripţie.

sursa info Agerpres

citeşte şi SCANDAL ÎN BORŞA – Un fost deputat în Parlamentul României a băgat în spital un om de afaceri borşean (VIDEO)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA