AcasăActualitate112ÎNNOIRE - Sediul de pașapoarte și permise de pe Şcolii intră în...

ÎNNOIRE – Sediul de pașapoarte și permise de pe Şcolii intră în reparaţii capitale

DISTRIBUIȚI

ÎNNOIRE Prefectul Vasile Moldovan a dispus demararea procedurilor pentru efectuarea lucrărilor de reparații capitale la sediul celor două servicii publice comunitare din cadrul instituției (permise și pașapoarte).

În dimineața de joi, reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a deplasat la sediul de pe strada Aleea Școlii din Baia Mare, unde s-a întâlnit cu șefii celor două servicii și specialiști.

S-a procedat la inventarierea problemelor existente din interiorul și exteriorul imobilului și s-au purtat discuții tehnice.

”Pentru buna funcționare a celor două servicii este nevoie de lucrări de reparații capitale, dar și de mentenanță a sistemelor tehnice, electrice și informatice ale clădirii.

Vom proceda la respectarea legislației în vigoare cu privire la efectuarea de reparații capitale și vom realizare o evaluarea estimativă a lucrărilor necesare și vom întocmi documentele necesare, nota conceptuală, tema de proiectare și studiul de fezabilitate”, a menționat prefectul Vasile Moldovan.

După finalizarea documentației va fi solicitat sprijin de la Ministerul Afacerilor Interne în vederea acordării avizelor și resurselor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor capitale la sediul celor două servicii publice comunitare.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

citeşte şi ANUNŢ DE INTERES PUBLIC – În atenţia cetăţenilor care s-au programat online a Serviciul Permise şi la Serviciul paşapoarte pentru 28 mai

DE 1 MAI – Vezi programul de lucru al casieriilor Vital în minivacanță

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA