AcasăActualitate112ÎNJUNGHIAT DE PROPRIUL FRATE - Adolescent de 15 ani, ucis în plină...

ÎNJUNGHIAT DE PROPRIUL FRATE – Adolescent de 15 ani, ucis în plină stradă

DISTRIBUIȚI

ÎNJUNGHIAT DE PROPRIUL FRATE Imagini demne de un film de groază, în orașul Fălticeni, județul Suceava. Un adolescent de doar 15 ani a fost înjunghiat mortal, în plină stradă.

ÎNJUNGHIAT DE PROPRIUL FRATE Principalul suspect în acest caz este chiar fratele victimei, un tânăr de doar 17 ani.

Criminaliștii cred că băiatul a declanșat un scandal monstru, apoi, înarmat cu un cuțit, și-a înjunghiat fratele mai mic. Ajuns și el la spital, presupusul agresor a mărturisit de pe patul spitalului că este nevinovat. Susține că el, împreună cu fratele său, ar fi fost atacați de o persoană necunoscută.

Polițiștii din Fălticeni au fost anunțați, sâmbătă seară, că doi tineri au fost găsiți înjunghiați pe o stradă din oraș.

Anchetatorii trimiși de urgență au găsit la fața locului trupul fără viață al unui adolescent. Iulian, un băiat de doar 15 ani, avea o rană gravă în zona toracelui.

Lângă el zăcea și fratele victimei, un adolescent de 17 ani.

Înjunghiat în omoplatul stâng și în antebrațul drept, Alin le-a povestit polițiștilor că se mergea la un magazin din zonă, împreună cu fratele său. La un moment dat, tânărul susține că el și fratele său ar fi fost atacați de un individ necunoscut.

Procurorii au însă altă variantă prin care îl acuză de fratele cel mare de crimă. Potrivit anchetatorilor, cei doi frați au mers să ajute o femeie să taie porumbul.

Cu banii primiți, adolescenții și-au cumpărat băutură și, după ce au ajuns acasă, s-au luat la ceartă. Scandalul monstru a continuat și în stradă, unde băiatul de 15 ani a primit lovitura fatală. Speriat că și-a omorât fratele, Alin a fugit în curtea unui localnic ca să ceară ajutor.

„El a căzut aici, la poartă, dar a fost tăiat mai încolo. Aici a murit, nu a mai putut să meargă mai mult pentru că s-a scurs sângele din el. Au stat toată noaptea poliţiştii şi procurorii. Nu se mai ştie nimic de suspect, nu s-a găsit nici arma crimei. Celălalt frate a povestit că a venit cineva prin spate şi i-a luat la tăiat. Dar este ceva dubios la ei. Spuneau că se duc la suc, dar ei erau desculţi, în maiou. Cum, dar tu te duci la ora aia, desculţi să cumperi suc? Si amândoi erau desculţi. Si la un kilometru şi ceva de casă? Atât este de aici până la primul chioşc, a povestit declarat Dorel Abălașei, vecinul tinerilor, pentru obiectivdesuceava.ro

Citeşte şi TRAGEDIE LA DEJ /ACTUALIZARE – Doi bărbaţi din Maramureş electrocutaţi. Unul a decedat (VIDEO)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA