AcasăNews AlertINIMI DISTRUSE - Fratele lui Cristian, unul dintre cei doi tineri uciși...

INIMI DISTRUSE – Fratele lui Cristian, unul dintre cei doi tineri uciși în tragicul accident din Baia Mare, a murit azi-noapte

DISTRIBUIȚI

Familia lui Cristian Pașca, tânărul de 25 de ani decedat în accidentul de pe bulevardul Traian din Baia Mare, în ziua de Crăciun, se confruntă cu încă o tragedie. Fratele lui Cristian s-a stins și el din viață, azi-noapte, în urma unui infarct.

Pe rețelele de socializare au apărut mesaje de condoleanțe pentru familia care și-a pierdut ambii fii într-un mod cât se poate de crunt.

Doua suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian „s-a dus” azi noapte la Cristi…si nu a mai vrut sa se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui sau…din păcate viata asta este atât de crunta încât ne șochează pe zi ce trece..nici nu pot sa îmi imaginez ce simte doamna Silvia în momentul de fata, haideți sa spunem o rugăciune sa i se dea putere de către Divinitate.
Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragica, toți suferim atât de mult după tine încat am face orice sa te readucem pe lume, sa te vedem din nou, sa radem împreună, pur și simplu sa fii tu prezent. Te iubim mult
Acum….nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian acum te rog dă-i putere mamei tale asa cum obisnuiai mereu sa faci, sa poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.
Nu am cuvinte! Ținem doliu de Crăciun, de sarbatori…pentru doua persoane dragi noua, o familie întreaga s-a destrămat…o mama și-a pierdut ambii copii în decurs de câteva zile datorita inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris.
Odihniti-va în pace suflete minunate, și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele, aveți grija de voi acolo unde sunteți, Dumnezeu v-a luat pentru ca ați fost prea buni pentru lumea asta crunta și rea
Vă iubim mult și va vom duce dorul pentru totdeauna, nu veți fi uitați, veți rămâne în sufletele noastre etern.
Ne întâlnim în univers, promit!”, a scris Tot Ștefania.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA