spot_img
AcasămodeleINFRASTRUCTURĂ ROMÂNEASCĂ - Pe un tronson din Autostrada Transilvania cresc macii

INFRASTRUCTURĂ ROMÂNEASCĂ – Pe un tronson din Autostrada Transilvania cresc macii

DISTRIBUIȚI

Pe unul dintre tronsoanele de la Autostrada Turda – Sebeș au început să crească macii, locul fiind complet abandonat, scrie StirideCluj.ro.

Este vorba despre lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda care trebuia finalizat până în octombrie 2016, dar din 2 decembrie 2014 Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL nu a făcut nimic.

Localnici din Lancrăm declară că situaţia este revoltătoare, pentru că la ei se circulă, de multe ori, bară la bară, conform Mediafax.

Costul acestui tronson este de 41.739.137 lei fără TVA, fiind finalizat în proporție de 12,27 la sută.

Autostrada Sebeş-Turda este împărţită în patru loturi. Primul lot întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Ministrul Transportului, Dan Costescu, declara, în februarie, că peste 75 de kilometri de autostradă vor fi daţi în folosinţă până la sfârşitul acestui an, între aceştia numărându-se şi sectoarele 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda.

Sursa: dejeanul.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA