AcasăActualitateSocialINFRACŢIUNI RUTIERE - Un tânăr din Poienile de Sub Munte este cercetat...

INFRACŢIUNI RUTIERE – Un tânăr din Poienile de Sub Munte este cercetat penal de poliţiştii de la rutieră. În Baia Mare, un octogener a fost lovit de maşină

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

Pe strada Bisericii din comuna Poienile de sub Munte a fost oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare străine, care era condus de către Vasile M., de 23 ani, din aceeaşi localitate. La verificările efectuate de către poliţişti, s-a constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere de nicio categorie. De asemenea, autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta sunt false.

În prezent se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Din cauza unei traversări neregulamentare, un bărbat de 81 de ani a fost accidentat

Luni, 16.01.2012, ora 11,20, în dreptul imobilului cu nr. 19 de pe B-dul Traian din municipiul Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Ioan P., de 81 ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Bătrânul a fost surprins şi accidentat de un autoturism, condus regulamentar către B-dul Republicii de către Alin C., de 19 ani, din Baia Mare. Bărbatul accidentat a fost transportat la spital şi a rămas internat pentru îngrijiri medicale. În momentul producerii accidentului nici conducătorul auto şi nici persoana vătămată, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA