AcasăActualitateSocialINFRACTIUNI RUTIERE - Politistii au prins in trafic soferi fara permis sau...

INFRACTIUNI RUTIERE – Politistii au prins in trafic soferi fara permis sau beti la volan

spot_img

DISTRIBUIȚI

Infracţiuni la regimul circulaţiei: conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului şi nerespectarea culorii roşii a semaforului. Patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere au fost înregistrate pe parcursul zilei de ieri de formaţiunile de poliţie rutieră: la Baia Mare, Copalnic Mănăştur şi Suciu de Sus (conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul).

Marius din Berinta conducea o masina fara permis

De exemplu, cu ocazia efectuării serviciului de patrulare pe D.N. 18B, în dreptul unui imobil din localitatea Copalnic, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un echipaj de poliţie de la postul comunal Copalnic Mănăştur, a observat pe drum urme de derapaj şi un indicator cu semnificaţia ’’curbă deosebit de periculoasă’’ îndoit. Nu departe, pe un drum lateral se afla un autoturism Dacia, uşor avariat, lângă care se afla conducătorul autoturismului, identificat în persoana lui Marius S., de 19 ani, din Berinţa şi care nu fusese rănit. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Tânărul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Beat crita, Romi din Basesti a trecut pe culoarea rosie a semaforului

În jurul orei 23,00, pe b-dul Bucureşti din Baia Mare, un echipaj de poliţie rutieră l-a surprins pe conducătorul auto Romi B., de 34 ani, din Băseşti, în timp ce conducea un autoturism iar la intersecţia semaforizată cu B-dul Unirii a virat la dreapta, fără a respecta semnificaţia culorii ’’ROŞU’’ a semaforului electric aflat în funcţiune. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul alco-test, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital  unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 87, alin. 1, din O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA