spot_img
AcasăEvenimentINFRACTIUNI RUTIERE: Pe drumurile publice fără permis ori cu permisul suspendat

INFRACTIUNI RUTIERE: Pe drumurile publice fără permis ori cu permisul suspendat

DISTRIBUIȚI

În timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, poliţiştii rutieri au constatat ieri două infracţiuni la regimul circulaţiei.

Un tânăr de 19 ani din municipiul Baia Mare a condus un autoturism pe strada Culturii din localitatea de domiciliu. El a fost surprins de poliţişti că a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că băimăreanul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce  vehicule pe drumurile publice până la data de 11 mai a.c.

La Câmpulung la Tisa, poliţiştii au depistat un bărbat de 35 de ani din localitate care, deşi nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism înmatriculat în străinătate. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosar penal.

Sancţiuni aplicate de poliţiştii maramureşeni

Ieri, 15 aprilie, poliţiştii maramureşeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, protejarea populaţiei împotriva comerţului ilicit şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În acest context ei au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 28.000 de lei.

Poliţiştii din Baia Mare, Baia Sprie, Ulmeni şi Fărcaşa au acţionat în zona de responsabilitate pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost verificate peste 170 de autoturisme iar în urma controalelor au fost constatate peste 100 de abateri. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 23.500 de lei. De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au reţinut şase permise de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Au fost verificate 23 de persoane fizice şi juridice. Poliţiştii au constatat 19 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de peste 4.100 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 350 de lei şi au pus în aplicare două mandate de aducere.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA