AcasăNews AlertINFORMAŢII UTILE - Calitatea apei potabile din rețeaua municipiului Baia Mare, monitorizată...

INFORMAŢII UTILE – Calitatea apei potabile din rețeaua municipiului Baia Mare, monitorizată zilnic de SC Vital SA

spot_img

DISTRIBUIȚI

INFORMAŢII UTILE Calitatea apei potabile este verificată în conformitate cu standardele internaționale, iar caracteristicile de potabilitate corespund legislației naționale în vigoare, care este în concordanță cu cerințele din domeniu privind calitatea apei potabile.

Specialiștii din cadrul laboratorului de analize fizico-chimice și microbiologice al S.C. VITAL S.A. monitorizează zilnic calitatea apei potabile, respectând cerințele naționale și internaționale și sesizările clienților.

La secțiunea INFORMAȚII UTILE, în cadrul rubricii destinate calității apei (BULETIN ANALIZĂ APĂ) au fost publicate rezultatele monitorizării calității apei potabile din rețeaua municipiului Baia Mare, în 5 martie.

Pentru asigurarea calității apei potabile în rețeaua de distribuție, S.C. VITAL S.A. desfășoară zilnic programe de prelevare și testare a parametrilor din 19 puncte de control, stabilite de comun acord cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Rezultatele analizelor sunt publice și pot fi accesate de consumatori pe site-ul www.vitalmm.ro.

Laboratorul de analize fizico-chimice și microbiologice din cadrul societăţii desfășoară zilnic o activitate cotată la cel mai înalt nivel de competență profesională. Dovadă este acreditarea RENAR din 2012.

Acreditarea laboratorului garantează clienților noștri certitudinea că rezultatele obținute pentru toți parametrii de calitate ai apei potabile sunt corecte și credibile.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări

– Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550; 215 150, 215 151, 215 152.

– Biroul Relații cu Publicul, telefon 0262 213 574, 213 575.

Informaţii furnizate de SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA