AcasăActualitate112INFORMAȚIE DE ULTIMA ORĂ - Criminalul elevei din Baia Mare AVEA DISCERNĂMÂNT...

INFORMAȚIE DE ULTIMA ORĂ – Criminalul elevei din Baia Mare AVEA DISCERNĂMÂNT când a ucis-o într-un mod cât se poate de barbar

DISTRIBUIȚI

INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ  Informație de ultimă oră venită din partea Parchetului de pe lângă Tribulalul Maramureș, în urma examinării psihiatrice a lui C. Cristian Mihai, tânărul de 21 de ani care și-a ucis zilele trecute iubita, T. Carmen-Andreea, în vârstă de 18 ani.

ActualMM.ro v-a prezentat în exclusivitate atât imagini cât și informații extrem de relevante din ancheta derulată de procurori. Având în vedere faptul că suspectul ar fi râs la momentul descoperirii trupului tinerei, dar și în secția de Poliție (imediat după ce a fost prins încercând să fugă din țară), a existat suspiciunea că acesta ar avea probleme psihice. Nimeni nu a vrut să creadă că e posibil ca cineva cu discernământ să ucidă într-un mod atât de sălbatic, fără să aibă nici o remușcare.

La câteva zile de la internarea tânărului în Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, a venit și verdictul: Cristian AVEA DISCERNĂMÂNT în momentul în care a ucis-o cu cruzime pe Carmen, iubita sa, apoi a îngropat-o pe jumătate la marginea unui câmp arat din județul Satu Mare.

Citește și: http://www.2.actualmm.ro/doua-judete-in-lacrimi-carmen-va-fi-condusa-maine-pe-ultimul-drum-de-care-familie-prieteni-si-apropiati/

Vă redăm mai jos comunicatul oficial transmis de către Parchet:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au dispus, la data de 12.03.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului CCM pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal prevăzută de art. 205 alin.1 Cod penal şi omor calificat prevăzută de art. 188 alin.1, art. 189 alin.1 lit.a,h Cod penal cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal.

În cauză s-a reţinut că la data de 05.03.2020, inculpatul CCM împreună cu victima TCA s-au deplasat cu un autovehicul în municipiul Satu Mare şi în împrejurimi. Pe parcursul acestor deplasări, inculpatul a exercitat acte de constrângere psihică asupra victimei lipsind-o de libertate. În noaptea de 5/6 martie 2020, în apropierea lcoalităţii Dorolţ, din judeţul Satu Mare, prin aceleaşi mijloace de constrângere, inculpatul a condus victima pe un câmp arat, unde a exercitat asupra ei acte de violenţă fizică, lovind-o cu pumnii şi cu obiecte contondente, iar apoi, inculpatul a suprimat viaţa victimei înnecând-o în apa unui şanţ.

În vederea ascunderii urmelor infracţiunii inculpatul a îngropat pe câmp cadavrul victimei, telefoanele acesteia şi alte mijloace de probă. Ulterior, la data de 08.03.2020 inculpatul a încercat să părăsească ţara, fiind depistat la punctul de trecere a frontierei Petea şi predat organelor de poliţie. Pe parcursul urmăririi penale inculpatul a fost expertizat din punct de vedere psihiatric constatându-se că a avut discernământul păstrat la momentul săvârşirii infracţiunii.

La data de 12.03.2020 s-a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca în cursul aceleiaşi zile dosarul să fie înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadqrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

ActualMM

ACTUALIZARE/ EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Noi imagini cu criminalul după ce a fost reținut și cu anchetatorii chiar când au ajuns la locul crimei

EXCLUSIV ACTUALMM.RO/ ACTUALIZARE 2- Tânăra dispărută în Baia Mare a fost găsită moartă, îngropată pe un câmp din Satu Mare. Criminalul ar fi chiar iubitul ei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA