spot_img
AcasăNews AlertINFO TRAFIC - Ninsoare abundentă în pasul Gutâi pe DN18 Baia Mare...

INFO TRAFIC – Ninsoare abundentă în pasul Gutâi pe DN18 Baia Mare – Sighet (GALERIE FOTO)

DISTRIBUIȚI

În zonele de munte ale județului Maramureș ninge abundent. Șoferii sunt sfătuiți să nu pornească la drum fără a avea mașinile echipate de iarnă.

Cu toate că mai este doar o lună de iarnă unii șoferii s-au lăsat păcăliți de vremea din ultimele zile și au urcat muntele Gutâi cu mașinile neechipate. Așa se face că în urmă cu puțin timp din cauza ninsorii abundente din pasul Gutâi un TIR care urca muntele dinspre Sighetu Marmației spre Baia Mare a rămas înțepenit în zăpadă. În cele din urmă drumarii au intervenit prompt și au reușit deblocarea drumului.

Pe carosabil există un strat de 1-2 centimetri de zăpadă frământată cu material antiderapant.

În zona municipiului Baia Mare plouă abudennt.

Vasile Popovici, cititor ActualMM.ro ne-a trimis fotografii realizate astăzi dimineață în pasul Gutâi. Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa: [email protected] Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

ACTUALIZARE – Circulația pe drumurile județene

În ultimele 24 de ore cerul a fost acoperit cu precipitaţii în timpul zilei sub formă de ploaie, iar la munte sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În cursul nopţii în zona de deal şi de munte s-au înregistrat ninsori, grosimea stratului de zăpadă proaspăt căzută fiind între 3 şi 12 cm.

Temperaturi înregistrate în cursul dimineţii
Baia Mare 0C
Târgu Lăpuş -1C
Fereşti 0C
Ardusat 2C
Leordina 0C
Cavnic -2C

Starea drumurilor
În ultimele 24 de ore s-a acţionat cu un număr de 12 utilaje şi s-au răspândit 180 ton e de material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului şi pentru curăţarea zăpezii. Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale de iarnă în zona de munte zăpada frământată pe carosabil fiind de 1-2 cm, iar în zona de câmpie drumul este curat. Nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA