Acasăsinucidere maramuresÎNFIORĂTOR - Fiica unui președinte a fost otrăvită și îngropată cu buldozerul

ÎNFIORĂTOR – Fiica unui președinte a fost otrăvită și îngropată cu buldozerul

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎNFIORĂTOR În ultimele 24 de ore, s-au intensificat speculaţiile despre faptul că Gulnara Karimova, fiica cea mare a fostului preşedinte uzbek, Islam Karimov, decedat la începutul lunii octombrie, ar fi fost otrăvită şi îngropată în secret, iar locul în care a fost înhumată a fost nivelat cu un buldozer, a relatat cotidianul Moskovski Komsomoleţ, citând presa uzbekă.

Gulnara a murit ca urmare a otrăvirii, a informat marţi site-ul Centr1.com, citând, sub rezerva anonimatului, un angajat al Serviciului pentru Securitatea Naţională din Uzbekistan, potrivit portalului newsru.com. De altfel, declaraţia acestuia despre posibilitatea ca Gulnara Karimova să nu mai fie în viaţă este citată de numeroase media ruse.

În acelaşi timp, o sursă apropiată familiei Karimov a afirmat marţi seara pentru RIA Novosti că informaţia despre moartea ei este falsă, dar fără să aducă dovezi care să probeze contrariul.

Potrivit site-ului Centr1.com, care acoperă ţările din Asia Centrală, Gulnara (44 de ani) ar fi fost otrăvită şi ar fi decedat la 5 noiembrie. În aceeaşi noapte a fost îngropată în cimitirul „Minor” din Taşkent, iar mormântul ar fi fost nivelat.Site-ul afirmă că sursa acestei informaţii a contactat telefonic redacţia şi susţine că a fost implicată personal în funeraliile ei şi a decis să facă publică această informaţie de teama pentru viaţa copiilor Gulnarei – fiul Islam şi fiica Iman.De altfel, informaţia apare şi pe un cont de Twitter „Arătaţi-ne-o pe Gulnara!” în care se cere ca ea să iasă în public sau să posteze cel puţin o înregistrare video că este în viaţă.

Un alt cont pe Twitter, în care sunt postate mesaje în numele Gulnarei Karimova, a fost demascat marţi ca fiind un fals de către jurnaliştii de la Radio Svoboda (Radio Free Europe/Radio Liberty), după ce devenise foarte activ în ultimele zile, în încercarea de a convinge opinia publică de faptul că fiica defunctului preşedinte uzbek este în viaţă şi nu a fost ucisă de către cei care au preluat puterea după moartea tatălui său în fosta republică sovietică din Asia Centrală. Aceasta a provocat o îngrijorare şi mai mare în legătură cu faptul că informaţiile cu privire la moartea ei ar putea fi adevărate.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA