Acasă News Alert INFECTĂRI PE BANDĂ RULANTĂ - Focar de COVID-19 la o primărie din...

INFECTĂRI PE BANDĂ RULANTĂ – Focar de COVID-19 la o primărie din Maramureș

DISTRIBUIȚI

Autoritățile maramureșene au declarat FOCAR de coronavirus la Primăria Valea Chioarului după ce nu mai puțin de 6 angajați au fost testați pozitiv. Angajații instituției au fost testați de către Primărie, după ce mai multe persoane din localitate, angajate la fabrica Aramis, au fost depistate cu virusul. Soția unui angajat al fabricii, infectat cu virusul, lucrează la Primăria Valea Chioarului.

Nu se știe dacă focarul din primărie are vreo legătură cu infectările de la Aramis. “Traseul” virusului urmează să fie stabilit în urma anchetei epidemiologice a DSP Maramureș. Cel mai probabil, însă, așa cum am fost obișnuiți încă de la începutul pandemiei, rezultatul anchetei va rămâne “la secret”.

Ce spune Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș

“Comitetul Județean pentru Situații de Urgență este abilitat să vă comunice următoarele: analizele de laborator al probelor recoltate de la angajații Primăriei Valea Chioarului au rezultat pozitiv pentru șase persoane. Toate aceste persoane sunt asimptomatice, au fost internate în spital și primesc tratament medical. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. De asemenea, s-au dispus măsuri pentru dezinfecția sediului primăriei, respectiv protecția individuală a personalului angajat. Se continuă măsurile stabilite de către inspectorii și epidemiologii Direcției de Sănătate Publică Maramureș. S-a procedat la executarea dezinfecției suplimentare a sediului autorității administrației publice locale. Primăria Valea Chioarului a fost declarată focar de infecție cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul CJSU Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA