AcasăEvenimentINEDIT - Un băimărean a implementat Programul Rabla pentru ghiozdane (VIDEO)

INEDIT – Un băimărean a implementat Programul Rabla pentru ghiozdane (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Programul Rabla s-a extins și în acest moment în Maramureș nu este valabil doar pentru autoturisme, ci și pentru… ghiozdane. Cei care aduc ghiozdane vechi și cumpară, are o reducere substanțială.

În urma cu trei ani un om de afaceri din Baia Mare a extins programul „Rabla”. Nu la autoturisme, asa cum este cunoscut la nivel national, ci la …ghiozdane. Parintii si copiii care renunta la gentile de scoala vechi pot sa isi cumpere unele noi cu o reducere de 20 de lei. In schimb ghiozdanele vechi sunt igienizate si daruite elevilor care provin din familii nevoiase sau sunt institutionalizati.
„Merge din ce în ce mai bine. La un ghiozdan nou achiziționat se face o reducere de 20 de lei, dacă se aduce un ghiozdan vechi. Cele care sunt în stare bună și se mai pot folosi după ce se igienizează, acelea le donăm la copii care nu au posibilități. Din ce în ce mai mulți băimăreni sunt interesați, este în creștere. Acest program ține până în luna octombrie” a declarat Camelia Bonaț, responsabil aprovizionare magazin.  Se aduc la schimb fie ghiozdanele care au ramas mici, fie cele care sunt considerate a nu mai fi la moda. Asa se face ca anul trecut s-au strins peste 100 de genti. Dupa ce au fost igienizate acestea au fost daruite altor elevi, în special la casele de copii sau la familiile cu mulți copii.
DSC00112In acest an se cauta ghiozdanele vintage. Insa domnisoarele din ciclul primar si gimnazial ii mai prefera pe Miki Mouse si Mini, dar si Hello Kitty. Parintii sustin ca acest program, „rabla” este bine venit chiar daca reducerea este de doar 20 de lei. Acestia sunt incintati in spcial ca pot sa doneze ghiozdanele vechi ale copiilor lor.

„Acest program îmi dă posibilitatea să aleg un ghiozdan cu reducere. Având în vedere că am un băiețel voi alege din gama Spiderman. În fiecare an îi i-au un ghiozdan nou, având în vedere că este în clasa a V-a o să îi cumpără un ghiozdan mai mare” a declarat o mămică.

Programul a debutat in 1 septembrie si se va derula intreaga luna. Preturile pentru un ghiozdan incep de la 15 lei si ajung pina la 250 de lei. Totul depinde de materialul confectionat, firma dar si de marimea gentii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA