AcasăLifestyleMondenINEDIT - Trei români vor să ajungă cu bicicleta ”pe Lună”

INEDIT – Trei români vor să ajungă cu bicicleta ”pe Lună”

spot_img

DISTRIBUIȚI

INEDIT Trei români, Cătălin Neacșu, Mihai Emil Isar și Bogdan Guță, intenționează să traverseze cu bicicleta deșertul Atacama. Traseul este de 1500 km, iar expediția este programată să dureze timp de 21 de zile.

INEDIT “De ce pe Lună? Pentru ca deșertul Atacama din America de Sud este cel mai arid loc de pe planetă, unde stațiile meteo nu au înregistrat niciun fel de precipitații de mai bine de 10 ani. Lipsa vegetației, a apei și a așezărilor omenești, te duce cu gândul la peisajele selenare”, a declarat Cătălin Neacșu.

Punctul de aterizare al expediției din luna septembrie al celor trei temerari este La Paz (Bolivia). Apoi ei vor merge cu autobuzul până la Salar de Uyuni, care va reprezenta punctul de început al călatoriei de 1800 km. Iar punctul final al călătoriei va fi la Santiago de Chile.

În ianuarie 2012, Cătalin Neacșu și Mihai Isar au ajuns cu bicicletele la altitudinea de 5840 m, pe pănțile Ojos Del Salado (cel mai mare vulcan din lume). Iar cei trei au cucerit până acum Mont Blanc, Kilimanjaro și vârful Ebrus și-au propus să escaladeze vârful cel mai înalt al fiecărui continent (7 vârfuri din 7 continente).

continuarea aici

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA