spot_img
AcasăEvenimentINEDIT – Pârtiile Cavnic și Șuior, printre cele mai atractive din România

INEDIT – Pârtiile Cavnic și Șuior, printre cele mai atractive din România

DISTRIBUIȚI

INEDIT  Vremea de afară e numai bună pentru pasionaţii sporturilor de iarnă, iar staţiunile montane sunt pregătite să primească un număr cât mai mare de turişti. Iată care sunt cele mai bune pârtii de schi din România şi ce costuri implică o excursie, conform Business Magazine.

Cavnic, Maramureş

Situată în centrul Jud.Maramureş, la aproximativ 30km de Baia Mare şi la 40km de Sighetul Marmaţiei; există 7 pârtii nivelate la standarde europene, cea mai lungă dintre ele fiind de 2250m. Sunt 3 pârtii de dificultate uşoară, 2 medii şi 2 grele.
Preţuri: cazare hotel 3* pentru 3 nopţi de la 200 lei/persoană
tarif skipass: 90lei/1 zi
tarif închirieri echipament: 40-60lei/zi: echipament ski şi 50lei/zi: echipament complet snowboard.
Infrastructură: pârtiile sunt echipate cu 2 instalaţii de teleski şi una de telescaun.

Şuior, Maramureş

Una dintre cele mai atractive staţiuni montane din Maramureş, la aproximativ 20 km de Baia Mare; beneficiază de un total de 7 pârtii, cea mai lungă de 2200m şi cea mai scurtă de doar 350m. În principal sunt de nivel mediu, dar şi dificil.
Preţuri: nu există foarte multe variante de cazare în vecinătate, tarifele începând de la aproximativ 200 lei/persoană pentru 3 nopţi.
tarif skipass: 120 lei/zi – în extra-weekend şi 160 lei/zi în weekend.
Infrastructură: instalaţie de nocturnă pe o lungime de 1500m, 1 telescaun şi 2 teleski. La cota 1000 există şi o pistă de tubing de 100m.

Predeal, Braşov

Una dintre cele mai apreciate staţiuni de pe Valea Prahovei, dar şi oraşul românesc situat la cea mai mare altitudine (1110m), se află la cca.150km de capitală şi 25km de Braşov. Domeniul schiabil din Predeal este format din 6 pârtii, cele mai lungi fiind de 2250m şi 2100m. Există 2 pârtii pentru începători, 3 pârtii medii şi o pârtie pentru experţi.
Preţuri: staţiunea dispune de peste 5000 locuri de cazare, iar tarifele pentru 3 nopţi încep de la aproximativ 200lei/persoană.
tarif ski pass: 140lei/zi
tarife închirieri: echipamente complete de ski şi snowboard: între 35-50lei/zi.
Infrastructură: pârtiile sunt deservite de un telescaun şi trei instalaţii de teleski, precum şi de instalaţie de nocturnă.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA