AcasăEvenimentINEDIT: Maramures International Ballon Fiesta (VIDEO)

INEDIT: Maramures International Ballon Fiesta (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Baloanele cu aer cald au zburat deasupra Baii Mari. 20 de echipaje din 9 tari, printre care Olanda, Anglia sau Polonia au luat parte la cea de-a treia editie a evenimentului „Maramures International Ballon Fiesta”. Ca in fiecare an, doritorii vor putea sa participe la sesiunile de zbor de dimineata si dupa-amiaza sau vor putea sa se ridice in balon, la punct fix, deasupra aeroportului Baia Mare.

Un spectacol plin de culoare poate fi urmarit incepand de astazi pe cerul Baii Mari, timp de trei zile. Sase sesiuni de zboruri, dar si doua seri de ridicari captive sunt programate, in functie de conditiile meteorologice, pe parcursul zilelor de 4, 5 si 6 octombrie, la Aeroportul International Baia Mare. 20 de echipaje, dintre care patru din Romania, iau pparte anul acesta la „Maramures International Ballon Fiesta”.

“In primul rand suntem foarte fericiti ca aceasta editie se intampla, am reusit din nous a aducem entuziastii zborului cu balonul cu aer cald in Baia Mare. Avem anul acesta 20 de echipaje care vin din 9 tari. Printre tarile reprezentante sunt Anglia, Belgia, Olanda, Slovacia, Polonia, Ungaria, Republica Moldova si Romania desigur” au declarat organizatorii.
Astazi dimineata primele zboruri au fost pentru exclusiv pentru jurnalisti. Acestia au putut sa inregistreze imagini video de deasupra aeroportului  Baia Mare. “Am mai zburat. E a doua oara cand zbor si am emotii ca pentru prima data. Sper sa fie un zbor placut” a spus Simona Vasiac, reporter Romania TV.
“Botezul” celor care au zburat pentru prima data cu balonul cu aer cald nu a fost ratat nici in acest an. Operatorul Antena 1, Flavius Medan a fost „boteza” de cei cu care a zburat.

La fel ca si la editia anterioara, festivalul baloanelor cu aer cald va avea si un scop caritabil. Astfel, o parte din incasarile obtinute in cadrul sesiunilor de zboruri captive pentru public vor fi directionate catre niste cazuri sociale. Sesiunile de zbor cu balonul cu aer cald vor avea loc astazi dupa-amiaza, incepand cu ora 16.30, in cursul zilelor de vineri, sambata si duminica. Ridicarile captive in ancora cu baloanele vor putea fi efectuate sambata si duminica, intre orele 16.30 si 20.00. Accesul vizitatorilor la aeroport se va face in cele trei zile, in intervalele orare 7.00 – 9.00 si 16.30 – 20.00. 
Ridicarile captive in ancora vor costa 25 de lei, in timp ce zborurile libere vor dura aproximativ 45–60 de minute si vor costa 400 de lei pentru o persoana.
Evenimentul este organizat de John Balloon Sky Team, in parteneriat cu asociatia SENS si Aeroportul International Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA