AcasăNews AlertINEDIT - Luptătorul profesionist de MMA, Ionuț Rogoz, va reprezenta Baia Mare...

INEDIT – Luptătorul profesionist de MMA, Ionuț Rogoz, va reprezenta Baia Mare la Gala UFT 9

DISTRIBUIȚI

Sportul băimărean revine în prim plan la nivel național, dar și european. După anunțul cum că echipele de handbal Minaur vor juca în cupele europene, iar echipa de fotbal a orașului are toate șansele să ajungă în Liga 2, se anunță o altă veste bună pentru iubitorii de sport din oraș.

Luptătorul profesionist de arte marțiale mixte (MMA), băimăreanul Ionuț Rogoz, va reprezenta Baia Mare la Gala UFT 9, unde se anunță un adevărat spectacol al sportului de contact. Zeci de sportivi din toată țara vor ajunge la Cluj Napoca la sfârșitul anului (încă nu s-a anunțat o dată oficială a evenimentului, dată fiind situația cauzată de pandemia de Coronavirus) pentru a se lupta pe reguli de MMA sau Kickbox în cușcă.

După evoluțiile spectaculoase în sportul de contact atât la nivel național cât și european, a devenit și printre cei mai tineri antrenori de arte marțiale din România, fiind în prezent antrenor la clubul GI DO. Băimăreanul este singurul luptător profesionist de MMA din municipiu, avându-și debutul în cadrul ediției de anul trecut a UFT într-un spectaculos împotriva clujeanului Sergiu Mariș, meci care, de altfel, l-a și propulsat în ochii publicului larg.

În urma debutului în MMA, Rogoz a devenit unul dintre luptătorii cu cea mai mare priză la public, convingându-i pe promoterul Haidu Sebastian și matchmakerul Paul Florean să continue colaborarea cu acesta. Băimăreanul a început deja pregătirea pentru Gala UFT 9, iar obiectivul său este clar: să devină campionul Ultimate Fighting Tournament.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA