AcasăEvenimentINEDIT – Direcția 5 și Aurel Tămaș, într-un spectacol organizat împotriva violenței...

INEDIT – Direcția 5 și Aurel Tămaș, într-un spectacol organizat împotriva violenței domestice

spot_img

DISTRIBUIȚI

INEDIT Metodă inedită de a aborda o campanie împotriva violenței domestice.


INEDIT Serviciul Public Asistență Socială promovează implicarea fiecărui cetățean în combaterea violenței domestice.

Astfel, joi, 27 octombrie, cu începere de la ora 18:00, serviciul din cadrul Primăriei Baia Mare va organiza un spectacol intitulat „Stop violență”.

Evenimentul va avea loc în mall-ul băimărean și pe scenă vor urca trupa Direcția 5 și Aurel Tămaș.

Concertul are ca scop informarea cetățenilor cu privire la problemele cauzate de violență, pentru ca ulterior fiecare băimărean să se implice activ în combaterea violenței domestice.

„Datele statistice arată faptul că, în România, la fiecare 30 de secunde o femeie este victimă a violenței domestice, trei sferturi dintre agresori fiind bărbați.

Tocmai de aceea este important ca fiecare dintre noi să ne implicăm activ în rezolvarea problemelor cauzate de violența domestică.

În acest context, acțiunea subliniază contribuția autorităților publice și a ONG-urilor în oferirea posibilităților de cunoaștere și a accesului la serviciile specializate de protecție socială în orientarea cetățenilor privind înțelegerea și utilizarea cadrului legislativ în mobilizarea comunităților, grupurilor și persoanelor pentru a participa și influența pozitiv combaterea violenței”, au arătat reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Soluţii integrate pentru violenţa în familie”, finanţat prin fonduri norvegiene.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA