spot_img
AcasăActualitateSocialINEDIT - Copiii din Baia Sprie și-au creat un spațiu verde în...

INEDIT – Copiii din Baia Sprie și-au creat un spațiu verde în curtea liceului

spot_img

DISTRIBUIȚI

INEDIT  Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Asociaţia Părinţilor din Baia Sprie au finalizat proiectul “ECO-NONFORMAL” în perioada aprilie – august 2019.

Scopul proiectului a fost amenajarea cu spațiu verde a curții din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi promovarea atitudinilor eco-conştiente prin activităţi de educaţie ecologică practică în rândul elevilor, a tinerilor voluntarilor, a părinţilor şi a altor membri ai comunităţii.

De-a lungul vacanţei de vară elevi, tineri voluntari, părinţi, cadre didactice şi personalul administrativ al şcolii au lucrat împreună pentru amenajarea terenului, crearea aleilor din piatră şi a rondourilor de flori, amplasarea băncuţelor din lemn, plantarea arbuştilor, a platanilor şi a florilor. Rezultatul este un spaţiu multifuncţional, plăcut şi relaxant.

Partenerii proiectului au fost: Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Primăria Orașului Baia Sprie.

Proiectul a fost finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat în cadrul programului Spații Verzi, componenta Spații verzi urbane. Valoarea totală a proiectului a fost de 24.000 lei, valoarea finanțării nerambursabile acordată prin programul „Spaţii Verzi” 2019 fiind de 10.000 lei.

Comunicat de presă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA