AcasăMARAMURESUL ISTORICÎNDOCTRINAȚI DE MICI - Liberalii sigheteni fac politică printre copii

ÎNDOCTRINAȚI DE MICI – Liberalii sigheteni fac politică printre copii

DISTRIBUIȚI

ÎNDOCTRINAȚI DE MICI Electoratul de mâine trebuie pregătit de astăzi. Asta pare a fi sloganul liberalilor sigheteni care au organizat un eveniment la care, contra unei poezioare sau a unui cântecel, copiii au fost răsplătiți cu… ghiozdane.

 

Iată comunicatul remis de președintele PNL Sighetu Marmației:

„Stimați jurnaliști,
În 8 septembrie, de la ora 18.00, un party marca PNL Sighet a avut loc la Perla Sigheteană, acolo unde 30 de copii au fost răsplătiți cu un ghiozdan și un penar gata echipat, în schimbul unei poezii sau al unui cântăcel. 
Cu un an în urmă, în preajma începerii anului școlar, am oferit, prin concurs, un ghiozdan echipat pentru școală și inițiativa mea a avut mare priză la public. Acesta este motivul pentru care am gândit să extind evenimentul la scară mai largă și, împreună de colegii din Organizația PNL Sighetu Marmației, am reușit să achiziționăm 30 de ghiozdane cu penare echipate, pe care le-am oferit unor copii care știm, cu siguranță, că se vor bucura cu adevărat de ele.
Doresc să vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi-l oferiți, mereu, în mediatizarea comunicatelor mele și vă doresc un week-end cât mai linișitit.
Daniela Onița Ivașcu,
Președinte PNL Sighetu Marmației.
ÎNDOCTRINAȚI DE MICI
 
Trageți dumneavoastră concluziile
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA