AcasăAlteleEconomicINDEPENDENȚĂ ENERGETICĂ - Din ce în ce mai mulți maramureșeni optează pentru...

INDEPENDENȚĂ ENERGETICĂ – Din ce în ce mai mulți maramureșeni optează pentru sistemele fotovoltaice care asigură energie electrică ieftină, prietenoasă cu mediul

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din ce în ce mai mulți români, implicit maramureșeni, optează pentru montarea de sisteme fotovoltaice atât acasă, cât și în domeniul HORECA. În contextul exploziei facturilor la energie electrică, aceste sisteme reprezintă o opțiune accesibilă, asigurând independența energetică a consumatorului, investiția fiind amortizată în timp. Mai mult, impactul asupra mediului înconjurător, în cazul sistemelor fotovoltaice, este unul redus.

Una dintre cele mai mari firme din domeniul montării profesionale de panouri solare fotovoltaice din țară, Green Seiro, s-a extins în urmă cu câteva luni și pe piața din Maramureș, având un reprezentant oficial în Baia Mare. Grupul din Sibiu, cu activitate în mai multe țări din Europa, a ajuns recunoscut pentru seriozitatea și profesionalismul în domeniul montării de sisteme de panouri solare fotovoltaice. Cu o experiență considerabilă și un număr impresionant de lucrări complexe realizate (inclusiv parcuri fotovoltaice pentru unii clienți din afara țării) Green Seiro are parte de recunoaștere și din partea clienților din Maramureș

Proprietarii Cabanei Șapte Coline din Budești au optat pentru independența energetică: Green Seiro a montat 42 de panouri fotovoltaice prin care se asigură necesarul de energie

Nu doar consumatorii casnici renunță la stresul reprezentat de creșterea tarifelor la energia electrică și optează pentru independență energetică. Proprietarii Cabanei Șapte Coline din Budești au apelat recent la serviciile echipei din Baia Mare a firmei Green SEIRO. Aceștia și-au montat un sistem fotovoltaic, mai exact 42 de panouri fotovoltaice la sol.

Luni de zile, împreunăcu soțul meu am analizat opțiunile pentru a face alegerea potrivită prin care să asigurăm energie electrică în cabana noastră. Am ajuns la concluzia că ar fi cel mai indicat să montăm un sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie la cabană. După ce am studiat în ce constă un sistem fotovoltaic, ne-a rămas să ne alegem firma cu care vom face această investiție. Într-un final am ales firma GreenSEIRO, deoarece am văzut sisteme montate de ei, frumusețea și complexitatea lucrărilor. Faptul că au un reprezentant în Maramureș a fost un beneficiu mare, deoarece la o intervenție sau la o avarie la sistemul fotovoltaic sunt aproape de noi, de beneficiari. Ne-am montat 42 de panouri fotovoltaice la sol, 3 invertoare Victron Energy de 9 kW trifazic, doi acumulatori ce înmagazinează 16kW uzabili, dar nu în ultimul rând ce ne-am dorit a fost un sistem de automatizare cu generatorul pe care îl aveam deja în dotare. Putem spune acum că avem o cabană, Șapte Coline din Budești, eco, ce protejează natura”, a declarat Anca Pop, proprietara Șapte Coline.

„Sunt foarte mulțumită de această echipă, care are în vedere suportul clientului până în cele mai mici detalii”

Am achiziționat un sistem fotovoltaic de la o altă firmă și nu am fost mulțumită de serviciile prestate. Aveam probleme cu sistemul fotovoltaic, până într-o zi când cineva mi l-a recomandat pe Ardelean Alexandru, reprezentantul Green SEIRO pe Maramureș. Am stabilit și o întâlnire cu el la fața locului, a venit, a examinat sistemul și am început colaborarea cu ei. Mi-a pus la punct sistemul fotovoltaic, atât ca și funcționalitate, cât și ca estetică sunt foarte mulțumită de această echipă, care are în vedere suportul clientului până în cele mai mici detalii. Vă recomand cu căldură echipa Green SEIRO”, declară Gabriela Maxim Pop, una dintre maramureșencele care a ales să devină independentă din punct de vedere energetic.

Alexandru Ardelean, reprezentant Green Seiro în Maramureș

Panourile solare fotovoltaice sunt viitorul în materie de energie eco-friendly. Încurajăm fără doar și poate utilizarea unor astfel de surse de energie atât pentru consumatorii industriali, dar mai ales pentru cei casnici. Sperăm ca în câțiva ani de acum încolo să întâlnim din ce în ce mai mulți doritori. Ca un alt avantaj, prin montarea unui astfel de sistem fotovoltaic, spre exemplu, dobândești o oarecare independență față de energia electrică de la furnizor. Pe termen mediu și lung costul de achiziție se compensează prin costul mic de utilizare. Nu ne ocupăm doar de montare. Noi oferim și sfaturi/ opțiuni clienților în funcție de necesitățile acestora”.

*Pentru mai multe informații, reprezentantul Green Seiro în județul Maramureș vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0787755134 sau 0729303030, ori prin mesaj pe paginile de Facebook Sisteme Fotovoltaice Maramureș sau Green Seiro.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA