AcasămodeleINCREDIBIL- Un minor a abuzat sexual o fetiță de 7 ani și...

INCREDIBIL- Un minor a abuzat sexual o fetiță de 7 ani și a obligat-o să întrețină relații sexuale și cu fratele lui

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un adolescent a fost arestat și trimis în judecată după ce a violat o copilă de doar 7 ani. Agresorul a petrecut două luni în arest și a fost plasat în arest la domiciliu de Judecătoria Năsăud însă sentința nu este una definitivă.

Procurorii bistrițeni au finalizat cercetările rapid și au trimis în judecată un adolescent care a fost arestat în luna februarie pentru viol și agresiune sexuală asupra unei copile de 7 ani.

„Szotoica Florin a fost trimis în judecată pentru comiterea unor infracţiuni de viol şi participaţie improprie la agresiune sexuală, constând în faptul că în data de 05.02.2016, a determinat o persoană vătămată minoră (în vârstă de 7 ani), să întreţină cu acesta acte sexuale orale și de agresiune sexuală, după care a obligat aceeași persoană vătămată minoră să comită acte de agresiune sexuală asupra altui minor (fratele inculpatului), totul petrecându-se într-un autovehicul abandonat de pe raza localității Suplai şi în prezenţa altor minori”, explică purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, prim-procuror adjunct, Angela Sîngeorzan.

Timp de două luni copilul a fost ținut în arest, însă la finele săptămânii trecute Judecătoria Năsăud a decis să îl plaseze în arest la domiciliu. Decizia nu este însă una definitivă.

Sursa: bistriteanul.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA