spot_img
AcasăActualitate112INCREDIBIL - Tânără, ţinută legată în lanţuri de propria mamă

INCREDIBIL – Tânără, ţinută legată în lanţuri de propria mamă

DISTRIBUIȚI

INCREDIBIL Caz incredibil în satul Probota din Iaşi. O tânără de 28 de ani cu probleme psihice este legată cu lanţurile şi hrănită cu porţia chiar de mama ei.

INCREDIBIL Femeia spune că nu s-ar descurca altfel cu fata ei, deoarece aceasta are probleme psihice şi se automutilează, dacă nu este legată. Vecinii cunosc foarte bine acest caz, dar s-au obişnuit să o vadă tânără legată, în curte, aşa că nu au anunţat autorităţile.
„Are probleme cu capul. O ţin legată de mult. Daca îi dau drumu, se muşcă şi se zgârie peste tot. Şi noaptea o leg, nu o pot lăsa nelegată. Doarme cu mine în pat. De mică a avut probleme, a început să se muşte. Am dus-o la doctori, dar au spus că nu au ce face. De atunci mă chinui cu ea. Eu îi dau sa manance, eu o spal, eu o schimb. Nu poate manca sau bea singura”, a declarat femeia, potrivit bzi.ro.
Nicoleta Leonte are probleme psihice şi este ţinută legată în fiecare zi. Deşi are 27 de ani, ea are înfăţişarea unui copil.
Femeia susţine că nu vrea să o interneze pe tânără într-un centru în care ar fi îngrijit mai bine pentru că s-a obişnuit cu ea, dar vecinii sunt de altă părere. Potrivit sursei citate, femeia ar primi o sumă considerabilă de bani de pe urma fetei, iar din acest motiv nu vrea să renunţe la ea.
sursa info
sursa foto
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA