Acasăsinucidere maramuresINCREDIBIL - Tamponul intim, folosit de un bărbat pentru a supraviețui în...

INCREDIBIL – Tamponul intim, folosit de un bărbat pentru a supraviețui în sălbăticie

DISTRIBUIȚI

Creek Stewart, un renumit expert în tehnici de supraviețuire, folosește în călătoriile sale din sălbăticie un obiect neobișnuit, pentru a reuși să facă față condițiilor vitrege din mijlocul naturii. Bărbatul a descoperit că tampoanele feminine sunt de un real folos, datorită calităților sterile și a ambalajului ermetic în care sunt împachetate.

De peste 15 ani Creek este instructor, oferind cursuri celor care vor să învețe tehnici de supraviețuire, din zonele deșertice sau muntoase, potrivit postului de televiziune Kanal D. Instructorul nu pretinde că știe totul, ci încă se află într-un proces de învățare constantă. Creek consideră că atuul său este că nu predă lecții din literatură, ci din experiența dobândită în urma celor peste 1.000 de ore petrecute în sălbăticie. În opinia expertului în supraviețuire, tampoanele au proprietăți de absorbție și pot fi utilizate ca bandaje sterile, în cazul rănilor. Acesta nu este singurul care a apelat la această improvizație, chiar și medicii militari păstrează în trusa de prim ajutor tampoane intime.

O altă proprietate a absorbantului este filtrarea. Poate fi folosit la purificarea apei, eliminând particulele de nisip. În cazul în care este nevoie de aprinderea focului, bumbacul din tampon este soluția perfectă. Materialul va arde ușor și va fi suficient pentru a porni un foc de tabără. Un simplu fir de bumbac poate înlocui cu succes o candelă, dacă este introdus în grăsime animală.

Creek Stewart a început să exploreze viața în sălbăticie încă de la vârsta de 21 de ani. A pus bazele Școlii de Supraviețuire Willow Haven, din statul Indiana. În anul 2014 a devenit gazda unui show difuzat de canalul de televiziune The Weather Channel. În fiecare episod, Creek îi învăța pe mai mulți cursanți metode de a supraviețuire în natură, în cele mai dure condiții, fără a beneficia de ajutoare moderne. Mai mult, expertul a povestit experiențele trăite în sălbăticie în cele trei cărți publicate, devenite Bestseller-uri, vândute în întreaga lume.

Sursa: blastingnews.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA