AcasăMARAMURESUL ISTORICINCREDIBIL - SANCTIUNI CNA - PRO TV, Antena 1, Acasa TV si...

INCREDIBIL – SANCTIUNI CNA – PRO TV, Antena 1, Acasa TV si KANAL D obligate sa intrerupa emisia pentru 10 minute

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto: ziuaveche.ro

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să oprească emisia posturilor Pro TV, Antena 1, Acasă TV  și Kanal D cu 10 minute, în intervalul 19.00 – 19.10, pentru încălcarea dreptului la demnitate umană și limbaj injurios, potrivit România TV. Sancțiunea a fost votată cu șapte voturi „pentru”, în urma mai multor derapaje ale emisiunilor Acces Direct, Un show păcătos, Happy Hour, Cancan TV și WowBiz. Totul a plecat de la scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu şi Mariana Moculescu, prezentat la o oră de maximă audienţă şi presărat cu ameninţări cu moartea şi cuvinte obscene.

Potrivit articolului 95 din Legea audiovizualului, în cazul săvârşirii repetate a unor contravenţii, radiodifuzorii au obligaţia de a difuza timp de 10 minute, între orele 19,00 şi 19,10, numai textul deciziei de sancţionare.

PRO TV a fost sancţionat din cauza încălcării legislaţiei în cadrul emisiunii „Happy hour”, în care Corneliu Vadim Tudor şi Mariana Moculescu şi-au adresat injurii pe tot parcursul emisiunii, realizatorul Cătălin Măruţă neoprind microfonul.

De asemenea, postul Acasă TV a încălcat reglementările legislaţiei audiovizuale, din cauza difuzării la emisiunea „Cancan TV” a unei dispute a Oanei Zăvoranu cu Corneliu Vadim Tudor.

La Kanal D, în cadrul emisiunii „WoW Biz” a fost difuzată o dispută a Oanei Zăvoranu şi a mamei acesteia cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Nu în ultimul rând, Antena 1 a încălcat legislaţia în domeniu în cadrul emisiunilor „Acces direct” şi „Un show păcătos”, invitaţii fiind Corneliu Vadim Tudor şi Mariana Zăvoranu. 

CITESTE MAI MULTE PE RTV.NET

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA