spot_img
AcasăEvenimentSportIncredibil! Olanda a renunţat la organizarea CE de handbal feminin!

Incredibil! Olanda a renunţat la organizarea CE de handbal feminin!

DISTRIBUIȚI

Forul olandez de profil a informat EHF, luni, că renunţă la organizarea turneului final al Campionatului European feminin din luna decembrie, la care este calificată şi naţionala României.
Federaţia Europeană de Handbal a făcut anunţul luni seara, după ce a primit scrisoarea oficială din partea organizatorilor olandezi. EHF nu a oferit nicio informaţie în privinţa motivelor, care au dus la decizia olandezilor, anunţând doar că organizarea turneului final va fi atribuită unei alte naţiuni.
„EHF poartă negocieri pozitive cu un număr de federaţii membre, pentru organizare. Ca urmare a retragerii Olandei şi tragerea la sorţi a grupelor, programată în 6 iunie, la Rotterdam, a fost anulată, evenimentul urmând a fi reprogramat de EHF”, se arată în comunicatul forului continental.

Naţionala de handbal feminin a României şi-a asigurat calificarea la turneul final de pe prima poziţie a grupei a 2-a preliminare.
Cele 14 echipe calificate din preliminarii sunt: Germania şi Ungaria (grupa 1), România şi Serbia (2), Muntenegru şi Rusia (3), Franţa şi Macedonia (4), Suedia şi Cehia (5), Croaţia şi Danemarca (6), Ucraina şi Spania (7). Acestora li se alătură Norvegia, calificată direct în calitate de deţinătoare a trofeului, iar a 16-a participantă va fi echipa viitoarei ţări gazdă a turneului final.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA