Acasăsinucidere maramuresINCREDIBIL - O figură umană, fotografiată pe Marte. Imaginea care a înnebunit...

INCREDIBIL – O figură umană, fotografiată pe Marte. Imaginea care a înnebunit Internetul

DISTRIBUIȚI

O fotografie publicată recent de NASA a iscat numeroase controverse pe reţelele de socializare. În imagine poate fi distins un chip care pare a fi o mască, sculptat într-o rocă de pe Marte.

Fotografia a fost făcută de roverul Opportunity, undeva în zona denumită Craterul Concepcion.

Adepţii teoriilor potrivit cărora strămoşii noştri au călătorit în spaţiu au luat cu asalt reţelele de socializare, după ce pe o rocă de pe Marte a fost observat un chip uman.

Potrivit Daily Mail, legendele spun că asirienii din antichitate au dezvoltat o navă spaţială cu care au ajuns pe Marte, unde ar fi dus statui ale zeului lor.

Cei care au studiat în detaliu fotografiile trimise, luni, de roverul Opportunity susţin că au identificat printre pietrele de pe Marte două care prezintă chipul zeului babilonian al ştiinţelor, Nabo.

„Am identificat aceste feţe pe Marte, una lângă alta. Una se uită direct către noi, iar cealaltă este orientată spre dreapta. Faţa care se uită spre noi seamănă foarte bine cu statuile antice mesopotamiene”, este unul dintre comentariile postate pe site-ul UFO Sightings Daily.

Specialiştii NASA nu consideră, însă, important să studieze aceste roci spunând că este vorba de o piatră „sculptată” de fenomenele meteorologice. „După cum puteţi observa, este vorba de o piatră naturală situată la marginea unui crater, nu o sculptură făcut de vreo civilizaţie antică. Totuşi este foarte bine că oamenii îşi folosesc imaginaţia şi profită de accesul public la imaginile luate de pe Marte de rover”, a transmis NASA, printr-un purtător de cuvânt

În urmă cu câteva luni, o serie de imagini dintr-o grotă în care internauţii au crezut că văd trupul unei creaturi, iar mai apoi o imagine care prezenta silueta unei femei au creat isterie pe Internet, însă cercetătorii de la Nasa afirmă că primesc zilnic câte ceva de genul acesta.

Sursa: romaniatv.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA