Acasăsinucidere maramuresINCREDIBIL - Miner găsit viu după 17 ani în care a trăit...

INCREDIBIL – Miner găsit viu după 17 ani în care a trăit sub pământ

DISTRIBUIȚI

Povestea minerului găsit după 17 ani în mina care a fost închisă și abandonată din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibilă.

După zeci de ani autoritățile locale din Xinjiang au decis să redeschidă o secțiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie și au trimis un grup de mineri să investigheze zona. Săpând în secțiunea respectivă de mină, aceștia au fost de-a dreptul surprinși să vadă că un bărbat în vârstă de 59 de ani este în viață și a reușit să facă față cutremului care i-a ucis pe ceilalți 78 de colegi alături de care a rămas îngropat de viu în mina în care lucra.

În tot acest timp supraviețuitorul și-a îngropat pe rând colegii de muncă și a mâncat șobolani pentru a rămâne în viață. Norocul a făcut ca acesta să aibă aer curat datorită unor conducte subterane care încă mai funcționau chiar și după 17 ani de la tragedie.

Supraviețuitorul spune că a făcut tot posibilul ca în anii petrecuți sub pământ să nu își piardă mințile și să înnebunească. Acesta a încercat să își ocupe timpul cu diferite activități și în acest fel a reușit să se sustragă de la gândurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

Sursa: bree.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA