AcasăEvenimentINCREDIBIL - JAF: Hotii au smuls seiful metalic ce era prins in...

INCREDIBIL – JAF: Hotii au smuls seiful metalic ce era prins in peretele casei de schimb valutar si au plecat cu el. Paguba 104.000 lei (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ActualMM.ro va prezinta amanunte din culisele jafului de la o casa de schimb valutar de pe Bd Unirii din Baia Mare. Conform unor informatii venite din randul anchetatorilor cei care au jefuita respectiva societate comerciala au urmarit pret de cateva ore zona respectiva. Apoi au actionat. Au „astupat” senzorii de miscare cu o substanta pentru a nu se declansa alarma, apoi au reusit sa intre in casa de schimb valutar.

Odata ajunsi in fata seifului indivizii s-au pus pe „lucru”. Pur si simplu au smuls din perete seiful greu de zeci de kilograme. Nu l-au deschis in interior, ci au disparut pur si simplu cu el. Pe scarile de la intrarea in casa de schimb se poate observa clar ca seiful a fost tarat, urmele fiind vizibile. Cu toate acestea nimeni nu a auzit nicio miscare suspecta. Abia sambata dimineata s-a dat alarma. Paguba este de 104.000 lei.

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale au preluat imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate in interiorul casei de schimb valutar. Se cauta si locul unde autorii jafului ar fi putut arunca seiful.

Fotografii si imagini video din interiorul casei de schimb in scurt timp

CITESTE AICI CE POZITIE OFICIALA A AVUT IPJ MARAMURES DESPRE ACEST CAZ

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA