Acasăsinucidere maramuresINCREDIBIL - În culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine...

INCREDIBIL – În culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la „olimpiada sexului”, organizată de Heaven Circle

DISTRIBUIȚI

Heaven Circle este considerat cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume. A fost înfiinţat în urmă cu patru ani şi în prezent numără peste 20.000 de membri. Petrecerile în cadrul cărora au loc orgii sexuale sunt organizate în prezent la Paris, Londra, New York, Los Angeles, Vegas, Ibiza, Berlin, Amsterdam şi Viena, iar locurile se ocupă de fiecare dată.

Petrecerile luxoase organizate de Heaven Circle şi-au câştigat faima în rândul celor care sunt amatori de senzaţii tari. Unul dintre evenimentele recente a fost organizat într-o casă de 30 de milioane de lire sterline din Marylebone, în Londra. Heaven Circle a fost fondat de Chris Reynolds Gordon împreună cu câţiva amici, iar astăzi poate să afirme că succesul afacerii i-a depăşit aşteptările şi că apetitul sexual al oamenilor este mai mare decât şi-ar fi închipuit. De altfel, multe dintre proprietăţile opulente unde organizează orgiile îi aparţin, după cum a afirmat acesta pentru The Independent.

Mergând pe ideea că dacă faci sex cu un străin, ţi-ai dori ca acesta să fie atrăgător, Heaven Circle a pus la punct un fel de sistem de triere a oaspeţilor care sunt admişi la respectivele petreceri. Uneori sunt organizate petreceri exclusiviste pentru clientela de elită.

Smlive

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA