AcasăEvenimentINCREDIBIL - Eduard Vaida, criminalul din Baia Sprie, este in AREST LA...

INCREDIBIL – Eduard Vaida, criminalul din Baia Sprie, este in AREST LA DOMICILIU!!!

DISTRIBUIȚI

Vesti incredibile primim din Baia Sprie. Tanarul din Baia Sprie, Eduard Vaida, care a ucis-o cu sange rece in spatele Policlinicii din oras pe Paula Dindiligan a fost plasat in … AREST LA DOMICILIU! Acest lucru este valabil pana cand magistratii maramureseni vor emite sentinta. Acest lucru se va intampla pe 7 aprilie.

Conform legislatiei romanesti, minorii nu pot fi tinuti in arest preventiv mai mult de 60 de zile. Din acest motiv se pare ca s-a luat aceasta decizie iar Eduard Vaida a fost trimis acasa. Cert este faptul ca tanarul are interdictie in a parasi apartamentul din Baia Sprie. Apartament situat intr-un bloc de pe aceeasi strada cu parintii Paulei, adolescenta ucisa in mod barbar in seara zilei de 26 decembrie 2014. Noi nu putem comenta aceste aberatii ale legislatiei romanesti asa ca va lasam pe dvs sa trageti concluziile de rigoare.

Anca Dindiligan, mama tinerei ucise cu trei luni în urmă a transmis un mesaj tulburător şi plin de durere. „Criminalul care mi-a ucis copilul cu sânge rece este la domiciliul lui, la 20 de metri de mine, iar copilul meu sub pământ, la doi metri. Este o mare, mare nedreptate! Chiar nu mai există dreptate în lume? Chiar nu puteau să-l ţină în arest la Inspectoratul de Poliţie? Eu, soţul meu şi toţi cei care am iubit-o pe Paula mai mult decât ne iubim propria viaţă suntem acum supuşi unei suferinţe la fel de profunde ca în clipa în care am aflat că nu mai este. Şi când ştii că cel care ţi-a omorât copila este lângă tine, fără nicio problemă, şi stă acasă, nu poţi să nu te gândeşti că ceea ce se întâmplă este strigător la cer. Eu tot sper că sus în cer este un Dumnezeu, iar cel care a luat această decizie va plăti! Şi judecătorii au copii şi nu înţeleg cum nu se pot gândi la ceea ce ne fac nouă”, a explicat, cu lacrimi de furie şi disperare în ochi, Anca Dindiligan, mamă a cărei durere nu o va alini nimeni, niciodată.

CITESTE AICI CAND SE VA DA SENTINTA.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA PRIMA INFATISARE.

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

CITESTE AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTAREA TINEREI.

A AVUT DISCERNAMENT IN MOMENTUL COMITERII FAPTEI.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE A DECLARAT SUSPECTUL LA ARESTARE PREVENTIVA.

VEZI AICI CE ASOCIATIE A INFIINTAT MAMA PAULEI IN MEMORIA EI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA