AcasăActualitate112INCREDIBIL - Doi sătmăreni au furat o mașină de 15.000 de euro...

INCREDIBIL – Doi sătmăreni au furat o mașină de 15.000 de euro din Baia Mare, apoi i-au pus numere de Franța

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 9 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Satu Mare, la domiciliile a doi tineri bănuiți de comiterea unui furt calificat de auto de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din Baia Mare.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că tinerii de 22 respectiv 30 de ani din Satu Mare, s-au deplasat în data de 12 mai a.c., din Satu Mare spre locația din Baia Mare, unde se afla parcat autoturismul în cauză.

Tânărul de 22 de ani a pornit autoturismul şi l-a condus până în municipiul Satu Mare, avându-l antemergător pe tânărul de 30 de ani și mergând pe o rută diferită faţă de cea pe care au venit.

La scurt timp după sustragerea autoturismului, cei doi au montat pe autoturism plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice statului francez.

Faţă de aceştia a fost dispusă continuarea urmăririi penale şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aceștia au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureş. Ieri, 10 iunie, judecătoria Baia Mare a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele a doi bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În continuare se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta, inclusiv recuperarea prejudiciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA