spot_img
AcasăActualitate112INCREDIBIL - Bărbat căzut în râpă, salvat de câinele său

INCREDIBIL – Bărbat căzut în râpă, salvat de câinele său

DISTRIBUIȚI

INCREDIBIL Un bărbat din Petroşani a căzut într-o râpă şi a rămas inconştient, însă câinele său a stat alături de el până ce prin zonă au trecut două femei. Ele au fost alertate de lătratul insistent al câinelui. 

INCREDIBIL Bărbatul de 62 de ani a fost dat dispărut cu trei zile în urmă.

El plecase întro pădure din zona Brădet la cules de măceş. La un moment dat însă, bărbatul sa dezechilibrat şi a căzut întro râpă, acolo unde a zăcut inconştient, potrivit cronicavj.ro.

Câinele Husky a stat însă în tot acest timp alături de stăpân, iar asta ia salvat viaţa bărbatului.

Prin zonă au trecut două femei, care însă nu lau văzut pe bătrân. Ele au fost însă alertate de lătratul câinelui. Bărbatul a supravieţuit deşi a supravieţuit 3 zile şi două nopţi la temperaturi care se apropiau de valori negative.

”Noi l-am căutat în zona Brãdet, de lângă Petrosani, încă de joi. Plecase după măcese  şi nu mai revenise. Şi noi şi jandarmii am periat muntele şi ne-au anunţat două femei că l-au văzut în râpă. Am mers în acel loc si l-am găsit jos, căzut. Bărbatul a supravietuit fără apă, mâncare si la temperaturi scăzute”, a declarat Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont din Parâng, citat de aceeaşi publicaţie.

sursa info

Citeşte şi VREMEA – Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA