AcasăEvenimentINCREDIBIL - Au sarit de pe cea mai inalta constructie de Romania!...

INCREDIBIL – Au sarit de pe cea mai inalta constructie de Romania! Parasutisti pe Turnul Combinatului din Baia Mare (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Turnul Combinatului este cel mai înalt furnal din Romania și a treia construcție industrialǎ din Europa. Coșul situat în Baia Mare, Maramureș este înalt de 351,5 metri are o deschidere la bază de 20 de metri, iar la varf un diametru de 9 metri. În prezent, colosul de peste 350 de metri nu are nicio utilitate.

Din acest motiv, doi parasutisti si-au dat „drumul” de pe turnul Combinatului. Imagini video au fost surprinse de un cititor al site-ului ActualMM.ro. Acestea sunt impresionante. Exista o intentie ca Turnul Combinatului sa fie folosit doar ca obiectiv turistic modern având în vedere dimensiunile lui impresionante. Totodata, se poarta discutii privind viitorul turnului, demolarea lui fiind iminentǎ.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA