AcasăEvenimentSportINCREDIBIL - Arbitri beţi la un meci din prima ligă (VIDEO)

INCREDIBIL – Arbitri beţi la un meci din prima ligă (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Doi arbitri din prima ligă a Cehiei au fost suspendați pe termen nelimitat de către Federația Cehă de Fotbal, după ce au venit la meci sub influența băuturilor alcoolice, unul dintre ei fiind surprins făcându-și nevoile pe marginea terenului.

Verdictul a fost dat, astăzi, de către Comisia de Centrală a Arbitrilor, la o zi după incidentul nefericit pentrecut în meciul dintre Pribram și Slavia Praga, difuzat în direct de televiziunea care deține drepturile TV pentru campionatul din Cehia.

Arbitrul de rezervă, Marek Pilny, a atras atenția asupra sa încă de la începutul partidei, când dădea semne că se clatină, la marginea terenului, iar la un moment dat a căzut în teren, lucru care l-a determinat pe comentatorul partidei să afirme că acesta a oferit mai mult spectacol decât meciul în sine. Pilny a fost escortat de pe teren la pauza partidei.

Arbitrul Jiri Jech, cel care a oficiat de la centru meciul dintre Pribram și Slavia Praga, a fost surprins în timp ce își făcea nevoile în spatele porții pe durata partidei.

sursă știre și foto romaniatv.net

https://www.youtube.com/watch?v=8jA6SwyZPvQ

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA