AcasăNews AlertVIDEO - INCREDIBIL - ACUZATIE - O firma din Baia Mare ar...

VIDEO – INCREDIBIL – ACUZATIE – O firma din Baia Mare ar fi ambalat un prezervativ intr-un sac cu ceai

DISTRIBUIȚI


Surpriză neplăcută într-o familie din Halmeu. În timp ce pregătea ceaiul copilului bolnav, o femeie din municipiu a găsit printre plantele medicinale si un prezervativ. Ceaiul i-a fost recomandat de un fitoterapeut care are cabinetul pe strada Fabricii. Femeia s-a dus glont la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Bărbatul riscă acum o amendă între 1000 si 5000 lei.

Săptămâna trecută, o sătmăreancă si-a dus copilul la un fitoterapeut cunoscut în Satu Mare. Acesta, după ce l-a diagnosticat, i-a oferit un tratament din ceaiuri medicinale. După ce a strecurat plantele, femeia a rămas socată când a văzut prezervativul.
Fără a mai sta pe gânduri, sătmăreanca s-a dus glont la Protectia Consumatorului pentru a depune o reclamatie.
Fitoterapeutul a declarat că nu are nicio legătură cu prezervativul găsit în punga de ceai. Acesta ne-a spus că el primeste plantele ambalate în saci, direct din Baia Mare. În consecintă, inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Satu Mare l-au amendat si pentru conditiile de igienă. Acesta lua frunzele cu mâna si le punea în pungi mai mici“, a declarat Valentin Breban, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului. În momentul de fată nu se stie dacă prevervativul a fost folosit deoarece a fost fiert împreună cu ceaiul.

(Foto si text: Ioana Gavrau – satumareonline.ro)

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA