Acasăsinucidere maramuresINCREDIBIL - A devenit milionară la vârsta de 6 ani. Acum are...

INCREDIBIL – A devenit milionară la vârsta de 6 ani. Acum are propria linie de haine şi propria colecţie de bijuterii

DISTRIBUIȚI

Isabella Barrett are 9 ani şi a devenit vedetă datorită serialului „Toddlers and Tiaras”. Fetiţa a avut succes la public, iar acum are propria linie de modă, de machiaj şi o colecţie de bijuterii, informează Business Magazin.

După serialul „Toddlers and Tiaras” Isabella şi-a lansat colecţia de bijuterii şi machiaj în 2013, devenind milionară la doar şase ani.

„Grozav este că are doar nouă ani şi veniturile ei cresc, sperăm să-i investim şi să-i creştem averea”, a declarat Susanna Barrett, mama ei, pentru Daily Mail. Bella are două companii „Glitzy Girl” şi „Bound By the Crow Couture”, informează Business Magazin .

„Este grozav pentru că lumea mă consideră un model de urmat, ceea ce este o mare responsabilitate”, spune Isabella. „Fanii mă iubesc, îmi spun că sunt foarte cool şi frumoasă – nu este nimic ce nu-mi place”, adaugă ea.

„Viaţa mea este foarte agitată. Câteodată nu merg la gimastică deoarece trebuie să mă duc la diferite audiţii sau întâlniri”, spune fetiţa.

Isabella ar fi intrat în domeniul modei datorită surori sale, Victoria, care acum are 22 de ani. „Victoria a fost bătută de copii de la şcoală şi lăsată pe marginea drumului. Am fost nevoiţi să apelăm la operaţii estetice, iar participarea ei la concursuri de frumuseţe i-au dat încredere. Bella a văzut ce înseamnă o viaţă de model şi a vrut să facă asta”, a spus mama ei.

„Mi-am răsfăţat ambii copii, dar asta nu înseamnă că nu sunt educaţi. Are gusturi fine, dar asta datorită faptului că familia noastră apreciază calitatea. Oamenii mă întreabă cum am putut să o las de la o vârstă atât de fragedă să participe la concursuri de frumuseţe, însă eu cred că am făcut o treabă bună. Manierele ei sunt impecabile şi îi place ce face.”, spune Susanna.

Dacă nu era îndeajuns, fetiţa s-a lansat şi în muzică şi are la activ două cântece numite „LOL” şi „Im Just a Kid” şi mai înregistrează alte două.

Mediafax

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA