AcasăEvenimentINCREDIBIL - 100 de lei taxa pentru a face poze pe malul...

INCREDIBIL – 100 de lei taxa pentru a face poze pe malul lacului Bodi-Mogosa. Vezi ce a patit o mireasa (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Situatie incredibila si totodata jenanta pentru o mireasa care vroia sa faca niste poze pe malul lacului Bodi-Mogosa. Mireasa a mers in zona de agrement insotita de un fotograf pentru a-i fi facut ceva poze intr-un peisaj superb. In loc sa se bucure de peisaj si sa isi aminteasca peste ani si ani de zile de cea mai frumoasa zi din viata ei, mireasa a avut parte de o mare dezamagire. 

Cei care administreaza terenul, restaurantul si cabana au pus taxe peste taxe si multe interdictii. Cel putin asa reiese din imaginile video trimise pe adresa redactiei de un cititor al site-ului ActualMM.ro: taxa de parcare, taxa pe… sedinta foto. Aceasta ultima taxa este de 100 de lei si achitand-o poti sa iti faci poze pe malul lacului Bodi!!!! Culmea e ca lacul in sine face parte din domeniul public al orasului Baia Sprie, insa malul lacului apartine SC Cabana Mogosa SA.

Urmariti in materialul video discutia dintre mireasa, apartinatorii miresei, un barbat care tocmai facuse o baie in apa rece a lacului si o reprezentanta a firmei.

Concluzia discutiilor este incredibila: “Platiti taxa ramaneti si faceti poze. Nu platiti, trebuie sa plecati!”

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: [email protected] Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

Aici raspunsul Primariei Baia Sprie la o petitie facuta de un locuitor al orasului Baia Sprie si semnata de peste 800 de locuitori, referitoare la situatia de la Lacul Bodi Mogosa.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA